dagkonferens-stockholm-ordnar-catering-till-lunch-och-kaffepaus

Mat & dryck för konferens

Håll energin uppe under dagkonferensen i Stockholm, boka vårt kompletta konferenspaket så att vi kan bjuda dina gäster på något gott till lunch och under rasten. Vi erbjuder mat & dryck som beställs av oss från stans bästa cateringföretag.

Vi erbjuder mat och dryck under din dagkonferens i Stockholm

Under en dagkonferens i Stockholm är det viktigt att fylla på energiförrådet lite då och då med god mat och dryck i pauserna. Här kan vi bjuda dina gäster på mättande tilltugg och dryck som ger dina gäster de rätta förutsättningarna att orka med hela konferensen.

Det är viktigt att hålla energin uppe när man spenderar en hel dag med nya lärdomar och erfarenheter.

Vi är självklart flexibla och kan göra vissa justeringar om du har specifika önskemål kring maten, exempelvis vegetarisk mat eller någon allergi.

Behåll energin under dagen – fyll på med mat & dryck

Det finns många fördelar med att låta oss ta hand om allt som rör din dagkonferens i Stockholm. Utöver våra fullutrustade konferensrum kan vi även inkludera välsmakande mat och dryck. Maten beställs av oss och levereras av externt cateringföretag.

  • Vår personal hjälper till vid lunchservering och ser till att du och dina gäster är nöjda.
  • Dina gäster håller en bra energinivå under dagkonferensen och har lättare att koncentrera sig.

Konferenspaket med konferensrum och mat & dryck

Bokar du en dagkonferens i Stockholm med inkluderande mat & dryck kommer du självklart få ett bra paketpris.

För oss är det viktigt att vara flexibla och tillmötesgående och ger dig möjlighet att komma med önskemål gällande den mat och dryck vi serverar.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill komplettera din dagkonferens i Stockholm med smakrik mat och dryck. Vi skickar dig en offert med mer information så att du i lugn och ro kan bestämma hur du vill göra.

Vi skapar en meny som håller fokuset skärpt. Kontakta oss för allergier och kostavvikelser, så skickar vi ett prisförslag.