konferensrum-med-modern-utrustning-för-dagkonferens-stockholm

Konferensrum

Boka ett vackert konferensrum i Stockholm. Vi ställer i ordning rummet efter dina önskemål och ser till att all nödvändig och efterfrågad konferensutrustning finns på plats inför din konferens.

Dagkonferens i Stockholm – vi har ett konferensrum för dig

En lyckad konferens börjar med ett konferensrum som har bra akustik, tillräckligt med utrymme för alla sina gäster och att all nödvändig utrustning på plats. Allt detta kan vi erbjuda dig när du bokar en dagkonferens i Stockholm, och har du specifika önskemål kommer vi göra vårt yttersta för att uppfylla dessa.

Du hittar våra konferensrum bredvid Engelska kyrkan vid Djurgårdskanalen, vilket gör området till en fantastisk plats att promenera på. Alla som bokar en dagkonferens hos oss kan dessutom få en kort visning av Engelska kyrkan.

Moderna konferensrum med konferensutrustning

Alla våra konferensrum är fullt utrustade med teknisk och praktisk utrustning som kommer göra din konferens till en succé. Varje rum har konferensutrustning, som exempelvis en projektor, dator och whiteboard som kommer underlätta när du håller i din konferens.

Vi vill skapa ett helhetskoncept för din konferens och har möjlighet att skräddarsy vår tjänst utifrån dina önskemål. Om du vill bjuda på förfriskningar i pauserna kan vi inkludera det i din beställning och vår personal finns på plats att hjälpa till under hela dagkonferensen i Stockholm.

Vi erbjuder olika konferensrum för olika stora sällskap

Alla är välkomna att boka en dagkonferens i Stockholm då vi har konferensrum med plats för sällskap i varierande storlekar.

  • Boka Oskar Eklund salen med plats för upp till 120 personer i en biosittning och 90 personer runt bord. Lokalen är fullt utrustad med bland annat trådlöst internet, projektor, dator och whiteboard.
  • Boka Beatrice Dickson lokalen som rymmer 50 personer i biosittning och upp till 27 personer vid bord. Även här ingår trådlöst internet, dator, projektor och whiteboard
  • För mindre grupper upp till 15 personer har vi Jacob Byströmsrummet för mindre konferenser eller möten. Naturligtvis är även detta rum utrustat med trådlöst internet, dator, data-tv och blädderblock.
  • Boka hela huset och foajén med tillgång till husets alla konferensrum och konferensutrustning.

Prisvärda konferensrum i Stockholm som ger tillbaka till samhället

Både företag, organisationer och privatpersoner kan boka konferensrum i Stockholm. Vi är en prisvärd aktör på marknaden som dessutom vill ge tillbaka till samhället.

När du bokar konferensrum i Stockholm är du med och stödjer vårt arbete med att investera i både anställningar och drogförebyggande arbete för barn och ungdomar.

Du är välkommen att kontakta oss om du har mer frågor om vår dagkonferens i Stockholm, vårt ideella arbete eller om du begär en offert. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår dagkonferens i Stockholm!

Begär en offert för en av våra tre vackra konferensrum med modern konferensutrustning och plats för mellan 27-120 personer.