Om oss

Välkomna till Blåbandsförening Blå Bandet som driver konferens i Princess Hall. Syftet är att erbjuda dig en inbjudande konferensmiljö samtidigt som allt överskott går bland annat till att hjälpa arbetslösa tillbaka ut i arbetslivet.

Blå Bandet är en ideell organisation som verkar inom nykterhetsrörelsen med en vision att skapa en trygg uppväxt för barn och ungdomar utan alkohol eller andra droger.

innergård-på-vacker-konferensanläggning

Vi erbjuder kompetenshöjande möten i vackra konferensrum

För oss i Blå Bandet har det alltid varit en självklarhet att ge tillbaka till samhället. Därför erbjuder vi konferens i Princess Hall där våra gäster skapar nya lärdomar och erfarenheter inom sitt arbetsliv.

Förutom dagkonferens i Stockholm så erbjuder vi även olika arbetstränings- och sysselsättningsgrupper för att skapa gemenskap, sysselsättning och de bästa förutsättningarna att komma tillbaka ut i arbetslivet.

vacker utsikt över stockholm, vattnet och kaknästornet i bakgrunden

Boka dagkonferens i Stockholm – Allt överskott går till drogförebyggande arbete

När du bokar en dagkonferens i Stockholm kommer allt överskott gå till vårt arbete för barn och ungdomar. Genom din konferensbokning kan vi återinvestera i ungdomarna i form av trygga anställningar eller verka drogförebyggande.

Våra anställda på Blå Bandet lägger ner hela sin själ i sitt arbete och vi är stolta över vad vi tillsammans har åstadkommit.

Boka en dagkonferens i Stockholm samtidigt som du stödjer vårt ideella arbete. Kontakta oss redan idag för en offert!